Afdrukken
Hits: 300

Afgelopen jaar was een jaar om snel te vergeten. We zijn helaas zowat niet in de gelegenheid geweest om een potje te biljarten.

Het dagelijks bestuur is recent toch weer bij elkaar geweest om de huidige situatie door te spreken. Tevens is toen voorgesteld om te bekijken of Remy Cornelisz, van de afdeling Sacrament, het mogelijk is als assistent wedstrijdleider in te kunnen zetten. We moeten echt een goede assistent hebben om problemen te kunnen voorkomen. Normaal zouden we afgelopen jaar behoorlijk in de problemen hebben kunnen komen.

Ook moeten we al weer langzaam beginnen met het samenstellen van teams. Wij beseffen dat dit in de huidige situatie moeilijk is. Maar hopelijk krijgen we in de komende maanden daar meer gelegenheid voor.

Mochten we in september weer aan kunnen vangen met de competitie dan is het noodzakelijk dat wij beschikken over de deelnemende teams van alle afdelingen.

Daarom willen wij jullie vragen binnen jullie afdelingen wat er mogelijk is en ons uiterlijk 1 augustus de teams door te geven. De invulling van de teams kan tot september altijd nog aangepast worden.

We zouden jullie medewerking zeer op prijs te stellen.

Verder wensen wij iedereen toch een fijne, maar vooral ook gezonde tijd toe.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van RBO,
Rini van Hoogstraten