Hieronder vind u de aangepaste programma van alle klasse apart. 

Doordat we er een nieuwe afdeling hebben bijgekregen "BV Wittenberg"' spelend in café Wittenberg, Oude Molenstraat 10 in Oss, zijn de programma's van de A-, B- en Driebandklasse aangepast. Daar dit een behoorlijk karwei was ben ik niet in de gelegenhed geweest deze te controleren. 

Graag wil ik iedere afgevaardigde / teamleider vragen dit voor zijn team te doen. Eventuele aanpassingen kunne tot uiterlijk 23 augustus (alleen via de afgevaardigde) aan mij door te geven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan worden deze nog meegenomen in het programma van "Biljartpoint". Dit zal in de week van 24 augustus gevuld worden.

Om het programma zoveel mogelijk coronaproof te maken zijn niet alle teams thuisspelend ingedeeld op hun speeldag.

Ik heb er naar gestreefd om op alle afdelingen maximaal 1 of 2 teams te laten spelen. Dit is grotendeels ook gelukt alleen in Schaijk zijn er in ronde 28 van de competitie 3 teams ingedeeld, dit mede omdat in deze week ook 2e paasdag valt.

Mochten er in het huidige programma nog aanpassingen gemaakt moeten worden dan kan dit alleen via de afgevaardigde van uw afdeling.

 

Let wel op!

1 september worden de programma's pas definitief.

Het programma op Biljartpoint wordt als het enige echte progamma erkend.

 

 

Programma Kasse A 2020-2021

Programma Klasse B 2020-2021

Programma Klasse C 2020-2021

Programma Klasse D 2020-2021

Programma Driebanden 2020-2021